Wie zijn wij

In de prachtige, bosrijke omgeving van Doorn is Huize Marijke gevestigd. Het mooie, monumentale pand biedt plaats aan maximaal 18 ouderen, die zowel somatische als psychogeriatrische gezondheidsproblemen hebben. Wij zijn Arie en Lea Boogaard en wij hebben Huize Marijke in 2007 overgenomen van de ouders van Arie. Het bedrijf is opgericht door zijn vader en bestaat al meer dan 50 jaar.

Arie is verpleegkundige en Lea is op de administratie werkzaam.


Samen met een gezellig team van verzorgend personeel bieden wij deskundige, liefdevolle zorg in een huiselijke omgeving. Wij werken aan verbetering van de kwaliteit van zorg en hebben daarvoor een kwaliteitsmanager in dienst.

Wilt u meer weten over het werken in Huize Marijke? Kijk dan hier.


Ons doel is deskundige zorg te verlenen, dichtbij de mensen te staan en een luisterend oor te bieden. Wij willen zoveel mogelijk tegemoet komen aan de individuele wensen van onze bewoners, ons motto is niet voor niets: zorg met je hart!
Als er zorg nodig is na ziekenhuisopname om te revalideren, tijdelijk om de mantelzorg te ontlasten, of langdurig omdat de zorgzwaarte toeneemt, u kunt bij Huize Marijke terecht. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord!

Huize Marijke is onderdeel van Zorggroep Marijke, zie hier voor onze andere locaties.