Wonen

 

Wij hebben plaats voor ongeveer 18 bewoners, de kamers variëren in grootte en prijzen. De meeste kamers hebben een eigen douche en toilet. De kamers zijn geheel klaar voor gebruik, maar helemaal naar eigen wens in te richten en zijn allemaal voorzien van een eigen telefoon en –internetaansluiting. 


In de gezellige woonkamer wordt gezamenlijk koffie gedronken en gegeten, maar als u dat liever op uw eigen kamer doet, is dat uiteraard ook mogelijk. 


Er worden vijf dagen per week activiteiten georganiseerd. Het is aan uzelf of u daar aan deelneemt. Kijk hier voor meer informatie over de dagbesteding.

De maaltijden worden door onszelf bereid in onze eigen keuken. Wij maken elke week een weekmenu, maar wij proberen zoveel mogelijk met uw persoonlijke wensen rekening te houden.

Tarieven


Onze kamers variëren in grootte en daarom ook in prijs. De kamerprijzen liggen tussen de € 700 en € 1500 per maand afhankelijk van de grootte. Voor een aantal kamers kunnen wij een speciaal tarief rekenen, als u voor een tijdelijke opname komt. Neem voor de voorwaarden hiervoor contact met ons op.